pondělí 13. června 2011

Funkce: Proč Microsoft učinil vývojáři zděšeni o kódování pro Windows 8

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/I4dl6Ep-HZ4/html5-centric-windows-8-leaves-microsoft-developers-horrified.ars:

Když Microsoft vydal první veřejnou demonstraci Windows 8 týdnem, reakce od většiny kruhů byla pozitivní. Nový Windows 8 uživatelské rozhraní vypadá čistý, atraktivní, a zamyšlený, a jako první operační systém Microsoft desktop, je to prst přátelský. Ale jeden aspekt demonstrace má legie vývojářů Windows hluboce znepokojen, a k tomu dobrý důvod: bylo jim řečeno, že všechny své zkušenosti, všechny své znalosti, a každý program mají napsané v minulosti by bylo zbytečné na Windows 8.

Klíčem k nové Windows 8 vypadat a cítit, a instrumentální k nabídce Microsoftu, aby se systém Windows životaschopný tablet operační systém, jsou nové-styl full-screen "dokonalý" aplikací. Windows 8 bude obsahovat nové API pro vývoj těchto aplikací, a zde je místo, kde je problém. S novým API, není sama o sobě problémem-tam prostě nikdy nic takového na Windows dříve, tak samozřejmě stávající Windows API nebudou dělat práci-ale to, co má mnoho trápí je způsob, který Microsoft uvedl, tato API bude používán. Tři minuty a čtyřicet pět sekund do tohoto videa , viceprezident společnosti Microsoft Julie Larson-Green, v důvěře Windows Experience, stručně popisuje nové působivé aplikace-aplikace-počasí a říká, konkrétně to, že aplikace používá "naše nové vývojářské platformy , což je Uhh, je to založené na HTML5 a JavaScript. "

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat