pondělí 13. června 2011

Panasonic Lumix DMC-GF3 oficiální: 12,1 MP, 1080i video, žádný hot shoe v nedohlednu (hands-on)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/13/panasonic-lumix-dmc-gf3-official-12-1-mp-1080i-video-no-hot-s/:
Minulý týden jsme zahlédl Lumix DMC-GF3 , nový přírůstek do rozrůstající se rodina Panasonic někdy-z Micro Four Thirds střelců. Ukázalo se, fotoaparát jsme shlédli v tomto videu na YouTube byl důvěryhodně: společnost prostě dělal to oficiální a ano, je to chybějící Sáňky. K dispozici ve čtyřech barvách s 12,1 milionu pixelů, používá Panny nejnovější zobrazovací procesor, střílí 1080i AVCHD video a má 3-palcový dotykový displej, rozsahem citlivostí ISO 160 až 6400, a obvyklé pole inteligentní Auto vylepšení. Na rozdíl od GF2 - která nikam nevede, mimochodem - je navržen s nejzelenější nováčky v mysli, což znamená, že ztrácí věci zkušený photogs mohly zaujmout, jako například teplé boty a hledáček. Ten má mono, nikoliv stereo mikrofon, a swapy v jednoduchém kolečko na zadní straně. Panasonic také rejiggered dotykového uživatelského rozhraní, aby se některá nastavení snadněji nalézt, a přidal miniaturní umělecké filtry - již běžné na Olympu ' PEN série. Jo, a jako začátečník-přátelské kamery, vypadá to spíš jako point-and-shoot než DSLR - je to 15 procent lehčí než GF2, a 17 procent menší.

GF3 bude k dispozici v červenci za 699 dolar s 14mm objektivem, který má být dodržen v pozdním srpnu 599 dolar kit, který je dodáván s 14-42mm objektivem. Do té doby, hlava na minulé přestávce a podívejte se na naše dojmy poté, co strávil pár minut s ne-konečné jednotky a 14mm objektiv. Máme jen hrát s ním ve fluorescenční konferenční místnost, bohužel, ale doufejme, že náš pár zkušebních snímků vám ochutnat, co můžete dělat s hloubkou ostrosti by vás na jaře pro vyšší-konec dvou souprav.

Žádné komentáře:

Okomentovat