pondělí 13. června 2011

Zapnuto: Apple cloud hlavolam

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/12/switched-on-apples-cloud-conundrum/:
Každý týden Ross Rubin přispívá Přešel na , sloupek o spotřebních technologií.

Je těžké uvěřit, že Apple se snaží své ruce v prostoru internetové služby od roku 2000, kdy zahájila iTools. Stejně jako skoro všichni iCloud , s níž sdílí jeho ochranná známka samohláska předpony, iTools byl volný. Na rozdíl od iCloud, ačkoli, jeho sbírka služeb byl po celé mapě, a to od vytvoření webové stránky na pohlednice. iCloud známky třetí restart Web Apple služby suite od té nájezd. V uplynulých letech, jsme se viděli. Mac (v podstatě předplatné verze většiny iTools rysy), a MobileMe, který připravil cestu pro kontakt a synchronizace kalendáře, který bude zdarma jako součást iCloud.

Moderní-den Apple ukázal, ocenění pro bezproblémový přístup k síti od zahájení iMac v roce 1998, který se vyvaroval disketové jednotky ve prospěch síť-založené sdílení. Jeden může dokonce stopovat víra v sílu sítě další zpět na eWorld, AppleLink, a dokonce i Mac je brzy, jednoduché síťové technologie, AppleTalk a LocalTalk. Internetové služby jsou jasně doplňují moderní zařízení s operačním systémem sofistikovaný software - dvě oblasti, kde Apple vyniká. Tak proč se mrak pršelo na Apple?

Pokračovat ve čtení Přešel na: Apple cloud hlavolam

Zapnuto: Apple cloud hlavolam původně objevila na Engadget na ne. 12.06.2011 20:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat