pondělí 13. června 2011

Mac OS X Lion beta odhaluje "Restart pro Safari" browser-only módu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/12/mac-os-x-lion-beta-reveals-restart-to-safari-browser-only-mode/:
MacRumors bylo kopání přes nejnovější vývojářské beta verze Mac OS X lva , když ji našel spíše intriguing novou možnost - pokud si zvolit "Restart Safari" na zámek obrazovce uživatele, počítač se restartuje do režimu, který se skládá výhradně z webu prohlížeče. Pokud to zní povědomě, možná jste slyšeli o Google Chrome OS , částečně rozvinutou-operační systém, který běží v prohlížeči sám ... ale my jsme neslyšeli Apple vyjádří touhu pro něco takového. Nyní, určitě jsme viděli řadu Windows desktopů a notebooků loď s druhotný, prohlížeč-centrické OS jako Splashtop , aby byly instant-on módu, ale máte-li spustit a restartovat počítač se dostat do Safari, To nezní jako moc zlepšení. Možná je to způsob, jak nechat hosty (nebo dětem) bavit, aniž by jim přístup k souborům? Všichni víme, že pro některé je to, že je nejtajemnější možnost.

Mac OS X Lion beta odhaluje "Restart pro Safari" browser-only módu původně objevila na Engadget na ne. 12 červen 2011 19:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje MacRumors | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat