pondělí 20. prosince 2010

Inhabitat Týdne v zelené: elektrické srovnání auta, roztavené soli solární a obnovitelné Veselé Vánoce!

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/19/inhabitats-week-in-green-electric-cars-compared-molten-salt-s/:
Každý týden naši přátelé na Inhabitat rekapitulace týdne nejzajímavější zelenou vývoji a čistých technologií zpráva pro nás - je to týden v zeleném.

Elektrická vozidla vzal zemi útokem tento týden jako oba Nissan Leaf a Chevy Volt byly oficiálně vydány touží zákazníci - pokud jste ještě snaží rozhodnout mezi dvěma, podívejte se na naše elektrické vozidlo smackdown , která porovnává dva na EV na jejich nejdůležitější vlastnosti. Také jsme se točit dovnitř elektrický Honda Fit , a my se předvedla futuristické domů vyzdobeny dost solárních panelů, aby zcela zdarma EV. Letoun Sonex také naznačil světlé obzory pro elektrické letectví, neboť dokončil svůj první let .

Mezitím Kalifornie rozsvícené newswires tím, že dává zelenou pro stát je první roztavenou sůl projekt solární energie , a San Francisco oznámila plán na generovat 100% své energie z obnovitelných zdrojů do roku 2020. Také jsme viděli deseti evropských zemí, vytvořit plán vybudovat masivní obnovitelných zdrojů energie supersíť v Severním moři, a my se předvedla dvě horké příklady nositelný učí, že postroj tělesného tepla - Fujitsu solárně-termální energie kapely a leukoplast stylu mp3 přehrávač .

A konečně, tento týden Inhabitat zaměřené se na svátky tím, že představí 6 značek oslnění LED vánoční osvětlení , které vám ušetří energii a peníze, my představila některé inovační vánočních stromů s neobvyklými materiály , a my se zdůraznila oblíbený zelený gadget dárky pro dovolenou v tomto roce . A když všechny ty dárky jsou nerozbalené víme přesně, co dělat s následky - vědci vyvinuli způsob, jak recyklovat 100% materiálu v plastové balicí papír a umělec Jason Rogenes ohromil nás svou neuvěřitelnou futuristickou vesmírné lodě z polystyrénu používá k balíček elektroniky.

Inhabitat Týdne v zelené: auta, srovnání roztavenou sůl sluneční energie, obnovitelných zdrojů a veselé Vánoce! Elektrické původně objevila na Engadget na ne. 19 prosinec 2010 22:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat