pondělí 20. prosince 2010

Novatel je USB551L LTE modem pro Verizon ve volné přírodě, nemá podporu Mac po vybalení z krabice

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/20/novatels-usb551l-lte-modem-for-verizon-in-the-wild-does-mac-su/:
Kolik věnované LTE , umožňuje-USB modemy dělá Verizon potřebujete? Nejméně tři, zřejmě proto, že jsme právě poslal záběrů z připravované USB551L Novatel, že vypadá možná o něco lesklejší a uhlazenější než Pantech a LG modely, které mu předcházelo . Těžko říct, z spec listů tady, ale vypadá to, že tam je alespoň šance, to je LTE-pouze bez CDMA / EV-DO nouzové, protože tam žádná explicitní zmínka o tom, nepravděpodobné, vzhledem k tom, jak malý Verizon LTE stopa je v současné době , ale člověk nikdy neví. Ještě důležitější je, že je výslovná zmínka o podpoře Mac, něco, co dopravce aktuální nedostatek možností. Žádné slovo o datum vydání, nebo cenách, ale představte si, že nebude dlouho trvat, že tyto fiktivní jednotky - které můžete vidět v galerii níže - jsou plovoucí kolem.

Novatel je USB551L LTE modem pro Verizon ve volné přírodě, nemá podporu Mac po vybalení z krabice původně objevila na Engadget na po. 20 prosinec 2010 17:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat