pondělí 20. prosince 2010

Verizon škádlí Android LTE hardware pro 6.ledna na CES

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/20/verizon-teases-android-lte-hardware-for-january-6th-at-ces/:
Všimněte si, jak jsme si řekli "hardware", nikoli "telefony?" Ve světle tohoto divokého ukázku Motorola jsme právě viděli, a na skutečnost, že víme, Verizon a Moto jsou pracují dost blízko na Android tablety , je docela možné, že telefon nebude jen položky na to spise Verizon, když to začne táhnout zahrnuje mimo jeho první spotřebitel-orientované LTE zařízení na CES za pár týdnů. Skutečnost, že tam bude nový hardware LTE intra z Verizon na CES není nic nového - že jsem byl říkat jak hodně, zatímco nyní - ale konkrétní zmínka o Android je uklidňující potvrzení, že budeme pravděpodobně vidět HTC Mecha , že nejmenovaný LG , a možná tablet nebo dva na straně ve srovnání s neobvyklou strategii MetroPCS 'o přijetí dumbphone trasy . 'Bout čas EVO 4G a 4G Epic musel sledovat jejich záda, ne?

Verizon škádlí Android LTE hardware pro 6.ledna na CES původně objevila na Engadget na po. 20.prosinec 2010 13:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink BGR | zdroje @ VerizonWireless (Twitter) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat