pondělí 20. prosince 2010

NYT: Nová Google TV partnery ke zpoždění plánované CES debut aktualizace softwaru

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/19/nyt-new-google-tv-partners-to-delay-planned-ces-debut-for-softw/:
Čekali jsme, že vidět zabil nový Google TV -poháněl displeje a boxy na CES za pár týdnů, ale nyní The New York Times hlásí seznam nových produktů partnerů na výstavě může být mnohem kratší, než se očekávalo. Příčinou je údajně Google last minute rozhodnutí požádat o více času pracovat na své první software, což žádný nový hardware od LG, Sharp a Toshiba na výstavě, takže jen Samsung a VIZIO na odiv své výrobky. Vždy populární nejmenované zdroje nyní věšák načasování pro příští plnohodnotného útoku Google hardware TV, poté, co společnost dokončí aktualizace včetně přidání Android Market nějaký čas v příštím roce. Samozřejmě, ChromeOS a voštinová již poskytují dostatek příkladů odpojit mezi dobré lidi v Mountain View a jejich hardwarových partnerů, ale s některými již zpochybňování na platformě potenciál a schopnost společnosti vypracovat licenční smlouvy s Hollywood, to 'd být dobré vidět více než minulý týden částečnou facelift jako znamení toho, co má přijít.

NYT: Nová Google TV partnery ke zpoždění plánované CES debut aktualizace softwaru původně objevila na Engadget na ne. 19 prosinec 2010 21:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje New York Times | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat