pondělí 20. prosince 2010

Google PowerMeter přijde na PowerCost Monitor Blue Line Inovace '

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/20/google-powermeter-comes-to-blue-line-innovations-powercost-moni/:
Úspora energie není jen dobré pro životní prostředí, je to také dobré pro rodinný rozpočet. Být si vědom své spotřebě energie může pomoci snížit náklady až o 5 až 15 procent, podle některých odhadů. Jeden produkt, který může pomoci s vysokým výkonem sledovat čas svého spotřebních zvyklostí je napájení monitoru náklady, přístroj jsme strávit nějaký kvalitní čas se v létě po Blue Line Inovace nastartoval spolupráci se společností Microsoft Panda . Partnerství se očekává, že rozšíření dnes, kdy BLI oznamuje podporu pro jeho konkurenční Google PowerMeter monitorování webových řešení. Jako takový, majitelé $ 249ish PowerCost Monitor WiFi kit Edition ještě jinou metodu pro měření jejich uhlíkové stopy z PC nebo smartphone - a to je dobrá věc.

Google PowerMeter přijde na inovace 'PowerCost Monitor Blue Line původně objevila na Engadget na po. 20 prosinec 2010 03:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje CNET | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat