pondělí 20. prosince 2010

CSIRO je Ngara internetový přenos projekt začíná v Tasmánii, ukazuje naději pro rozvoj venkova širokopásmového připojení

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/20/csiros-ngara-internet-transmission-project-begins-in-tasmania/:
Těžko říct, jestli jste si vědom, ale Austrálie je společenství vědecký a průmyslový výzkumný ústav (nejlépe známý 'kolo těchto dílů v CSIRO ), byl první vyvinout WiFi přenosové technologie, které jsou široce používány na planetě Zemi dnes, a že mám stohy porušení soudů , aby to dokázal. Nyní je organizace testování se radikálně nový přístup k řešení problému venkova širokopásmového připojení , a spíše než se spoléhat na nově otevřené spektru nebo jiných forem černé magie, jsou to prostě úkolování stávající analogové televizní antény do práce trochu přesčas. Zjednodušeně řečeno, Ngara využívá vysílací věže, které již existují ve venkovských městech, které přijímají televizní signál, a pak se s novým set-top-box a upravený TV anténu, je schopna cesty do dalekých širokopásmové připojení k internetu domovů. Nedávné testy v Tasmánii - úseky s vyšší populací Devils než Pozemšťané - ukázaly, uplink pracovní pohodě, ale jsou stále dobré způsoby, jak se dostat data ke stažení. Projektový manažer David Robertson hypoteticky, že to bude asi čtyři roky před Technologie je připravena pro komerční trh, a vy můžete vsadit své dno (australský) dolar, že budeme odpočítávat dny. A tak budou všichni ostatní uvízl v Big Apple přemýšlel, proč se Jimmy McMillan nedostal zvolen za starostu.

[Obrázek se svolením Geoff Ambler / CSIRO]

CSIRO je Ngara internetový přenos projekt začíná v Tasmánii, ukazuje naději pro rozvoj venkova širokopásmového připojení se původně objevila na Engadget na po. 20 prosinec 2010 02:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | zdroje ABC | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat