pondělí 20. prosince 2010

Vědci pokus předpovídat chřipka šíří, dá ZigBee rádia až 700 studenty středních škol

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/20/scientists-attempt-to-predict-flu-spread-give-zigbee-radios-to/:
To je Crossbow TelosB bezdrátové dálkové platformu, a to přece důležitou práci pro vědu v lednu loňského roku - to sledovat těsné blízkosti interakce mezi 788 studenty a zaměstnanci na jedné americké střední škole sledovat virtuální chřipky. Po výběru více než 762.000 kýchat-hodné anekdoty mezi module-třímající učitele a mládež, Stanford výzkumníci běžel 788.000 simulace mapovat cestu virus může trvat i metody školy by se mohli pokusit, aby ji udrželi na uzdě. Smutné je, že vědci se nepodařilo přijít s jakýmkoli jednoduché odpovědi, jak virtuální očkování zdálo, že funguje stejně dobře (nebo špatně), bez ohledu na to, kdo dostal léky, ale jen kdyby jsme mohli skutečně sledovat jednotlivce v reálném životě stejně snadno, jako ve studii, by prevence je mnohem jednodušší. Ale kdo bude zvon kočka, když je to tak mnohem méně politický k ionizaci ?

Vědci pokus předpovídat chřipka šíří, dá ZigBee rádia na 700 studentů středních škol původně objevila na Engadget na po. 20 prosinec 2010 08:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Medgadget | zdroje Stanford University | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat