pondělí 20. prosince 2010

Dva Kinects spojit síly, aby se 3D telepresence, aby virtuální světlo šavle bitev (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/20/two-kinects-join-forces-to-make-3d-telepresence-enable-virtual/:
UC Davis je Oliver Kreylos byl zodpovědný za dva z našich nejpůsobivější Kinect hacky dosud. On byl jeden z prvních dostat správné 3D video z věcí, po které se o párování až dva fotoaparáty , jeden vyplnit mezery ostatních. Možná jste si mysleli, že jen hraní, ale ne - ach ne. Tam byla metoda k šílenství a jeho postranní motiv byl odhalen: 3D telepresence. To je to, co on pracoval na celou dobu a on má starší verzi operačního pomocí výstupu ze dvou Kinects ve vzdálené kanceláři, aby paprsek 3D reprezentace jinou osobu, aby jeho displej, který dokáže plout kolem (a přes) pomocí Wiimote . Mezitím, může divák vidět postavení Oliver v real-time, virtuální kamera vznášející se kolem a umožnit jim udržovat oční kontakt i přes její ne vlastně se dívat na jeden fyzický kamery. Tato demonstrace je vložen po přestávce spolu s poněkud fantaskní následná-up v kterém Kreylos se zabývá spíše ... vleklé lightsaber bitvě proti silám zla.

Pokračovat ve čtení Dva Kinects spojit síly, aby se 3D telepresence, umožní virtuální světlo šavle bitev (video)

Dva Kinects spojit síly, aby se 3D telepresence, aby virtuální světlo šavle bitev (video) původně objevila na Engadget na po. 20 prosinec 2010 10:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje okreylos (YouTube) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat