pondělí 20. prosince 2010

Kriket uvádí na trh nový bezdrátový plán s neomezené stahování hudby za 55 dolarů měsíčně

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/20/cricket-launches-new-wireless-plan-with-unlimited-music-for-55/:
Zastavte nás, pokud jste slyšeli toto jeden před: mobilní telefon je dodáván s neomezeným pro předplacenou hudbu . Nyní, flip se na jeho hlavu a říkají, že mobilní dopravce byl ten nabízí all-you-lze stáhnout audio bufetu - vestavěné přímo do zcela neomezená data, text a hlasové měsíční břidlice - a jste v podstatě dostal nový 55 dolarů Muve Hudba plánu z kriketu bezdrátové . Kriket není v dosahu velké čtyřky dopravci USA a dokonce ani nemusí mít pokrytí ve vaší oblasti, ale to si to z lákavé Universal, Warner, Sony a EMI od podpisu po milióny písní. To bude debutovat na novém Samsung featurephone Suede zobrazený u pravý, který přichází s "speciální" 4GB Sandisk šifrované paměťové karty flash (et tu, slotRadio ?), který bude pravděpodobně chrání před zvědavýma pirátské hudební drápy ... alespoň na několik týdnů nebo měsíců trvá open-source komunitě, aby to rip nové.

Suede bude údajně mít asi 3000 písní, které (kromě dovádění) bude neodvolatelně vázána na telefon a hrát pouze tam, a zmizí úplně, pokud uživatelé přestat platit pro plán Muve. Časopisu PC Magazine dostali stručný hands-on s časnou verzi , a říká, že je to trochu protivný komprese zvuku, ale také některé Zune-jako sociální sítě rysy, taky. Tato služba bude debutovat na CES 6. ledna, a se šířil do jiných zařízení a jiné trhy v průběhu roku 2011. PR po přestávce!

Pokračovat ve čtení Kriket uvádí na trh nový bezdrátový plán s neomezené stahování hudby za 55 dolarů měsíčně

Kriket uvádí na trh nový bezdrátový plán s neomezené stahování hudby za 55 dolarů měsíčně původně objevila na Engadget na po. 20 prosinec 2010 01:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat