pondělí 20. prosince 2010

NASA Zelená letu Challenge navrhuje 'kapsa letiště,' Vás zve k letu 'em všechny

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/20/nasa-green-flight-challenge-proposes-pocket-airports-invites/:
NASA Zelená letu Challenge navrhuje okolí 'kapsa letiště,' Vás zve k letu 'em všechny
Brzy budeme skákat na tryskové letadlo, míří do Las Vegas, žije život, hraní s gadgety, a ne jak hodně spánku. Létající do Nevada na CES v letadle je snadné, ale dostat se na letiště může být problém, pokud žijete v zemi. NASA chce, která je stanovena jako druh spin-off své zelené letu Challenge, cena udělena vzdušných dopravních prostředků, které mohou řídit 200mpg na 100 mph a zároveň vyzařuje jen 78 dB hluku u 250 ft. Bylo by také třeba velmi krátký vzlet a přistání, něco, co by mu umožnilo přistát na to, co je tzv. "kapesní letiště." Tyto rinky-dink přistávací dráhy by se vešel pouze na dvou akrů půdy a by zahájila nebo přijímat (nakonec autonomní) letadlo každých 30 sekund. Myšlenka je taková, že pásy by mohly být rozptýleny o příměstských oblastech a poskytují rychlý, pohodlný pendlovat na letiště, a pravděpodobně i na jiné kapesní letiště. Nyní jsme se divit, budeme ještě muset vyprázdnit našich kapes před nástupem do letadla?

NASA Zelená letu Challenge navrhuje 'kapsa letiště,' Vás zve k letu 'em všechny původně objevila na Engadget na po. 20 prosinec 2010 09:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Gizmag | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat