pondělí 20. prosince 2010

Sony říká, že Google TV obchodní jednání očekávání, TV divize užší spolupráci s Google, než mobil skupině

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/20/sony-says-google-tv-sales-meeting-expectations-tv-division-work/:
Bylo to hlavně špatné zprávy o obsahu bloků pro TV Google , protože platforma spuštěna na konci října, ale zní to, jako Sony zůstat optimistický: Hiroshi Yoshioka, šéf společnosti TV divize, řekl New York Times, že Sony Google TV tržby byly " v souladu s očekáváním, "a že" to může trvat trochu déle, aby uživatelé opravdu začít bavit "s novou platformou. A co víc, Yoshioka také řekl, Sony TV skupině a Google spolupracují více na zařízení Google TV, než Sony Ericsson a Google se na Android telefonech, který zní šílené pro nás - ale možná ne úplně překvapivé, vzhledem k tomu, že X8 Xperia je teprve dostat Android 2,1 .

Samozřejmě, to vše cheerleading od Sony přichází na pozadí Google požaduje TV výrobců zpoždění několika plánovaných CES Google TV představených produktů , zatímco přepracuje softwaru a snaží se vyjednávat s sítí na pokračující obsahové bloky , tak "očekávání", může znamenat téměř nic, opravdu - zejména proto, že Yoshioka neposkytla žádné těžké Google TV prodejní čísla a později říkal, že Sony televizorů by neplní své cíle a snaha stát se v letošním roce ziskové. Ouch. Máme pocit, že budeme jednání více o všem na CES tak či onak - zůstaňte naladěni.

Sony říká, že Google TV obchodní jednání očekávání, TV divize užší spolupráci s Google, než mobil skupina původně objevila na Engadget na po. 20 prosinec 2010 10:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje New York Times | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat