pondělí 20. prosince 2010

Alienware M17x laptop řekl, že trpí moc-související problémy GPU

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/20/alienware-m17x-laptop-said-to-be-suffering-from-power-related-gp/:
No, vypadá to, že alespoň některé Alienware M17x notebook majitelé prostě nemůže chytit přestávce. Zatímco předchozí takzvaný DPC latence problém zřejmě nakonec vyřešen, počet uživatelů je nyní hlásí další problém, který se projeví teprve po předchozí problém byl vyřešen. Jak to dopadá, příznaky jsou podobné koktání způsobené problém latence DPC (tedy zmatek), ale nové problémy jsou obviňovány na výkon otázky - a sice, že GPU je kreslení více energie, než notebook může poskytovat. Ještě horší je, že to vypadá jako ty s nejvyšší-konec konfigurace jsou s největší pravděpodobností zkušenosti problém, protože oni jsou skutečně maxing ven a už maximu-out systém. Pro jeho část, Dell zřejmě stanovena problém v poslední revize notebook, ale uživatelé na fórech Notebook Recenze hlásí, že společnost není přesně dočkat, až prostě naservírovat náhrady pro všechny postižené (což se zdá být pouze surefire "fix" je k dispozici).

[Díky, Adam]

Alienware M17x laptop řekl, že trpí moc-související problémy GPU původně objevila na Engadget na po. 20 prosinec 2010 05:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Notebook Recenze | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat