pondělí 20. prosince 2010

LG se zavazuje, že hlavní smartphone, tablet, a inteligentní investice pro TV rozlišení Nový rok

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/20/lg-commits-to-major-smartphone-tablet-and-smart-tv-investments/:
LG zrušil docela velký kus změn - 21 bilionů wonů (o $ 18 miliard EUR) - na investice v příštím roce téměř o 12 procent vyšší, než pro rok 2010 příspěvek. A dobrý kus, že 14,2 bilionu wonů, bude elektronika: smartphony, tablety, moderní televizory a komponenty pro 3DTVs, podle listu Wall Street Journal. (. Odpočinek, pokud vás to zajímá, je jít do zdravotnické výrobky, elektrické baterie vozidla, a sortiment jiných podniků) Je pravda, že LG pozice na trhu se smartphony není úplně to, co chtěl - jeho nyní-bývalý CEO Nam Yong prohlásila odpovědnost a odešel v září - ale my bychom se lhaní, pokud jsme si řekli, že jsme nebyli poraženi s jeho lineup Optimus telefonů Android v poslední době, a už jsme viděli nějaké působivé budoucnosti zařízení . Teď, ty tablety investice ... přijít na to, OS ještě? Můžeme navrhnout ?

LG se zavazuje, že hlavní smartphone, tablet, a inteligentní televize investic pro rok usnesení Nový původně objevila na Engadget na po. 20 prosinec 2010 11:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje WSJ | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat