pondělí 20. prosince 2010

Amazon nabízí náhrady nebo náhrady za problém-působit Kindle kryty

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/19/amazon-offers-refunds-or-replacements-for-problem-causing-kindle/:
Nestává se často uslyšíte o případu způsobuje technické problémy s elektronickým zařízením, ale to je právě to, co řada uživatelů říkali o vlastním Amazon Kindle Kožený kryt. Zdá se, že problém pramení z kovové háčky použít v případě - jsou navrženy tak, aby vedení elektřiny v osvětlených verze případu, ale v non-rozsvícený verzi, ve které jsou údajně příčinou Kindle je zmrazit nebo restartovat. I když to není oficiálně potvrzeno problém, má Amazon řekl, PC Magazine, že její technický tým hledá do problematiky, a že nabídne vrácení peněz nebo výměnu, aby někdo nějaké problémy s případem, bez ohledu na to, když koupil to bylo. Ti, kteří chtějí, aby se na Amazon, které nabízejí e-mailových kindle-response@amazon.com.

Amazon nabízí náhrady nebo náhrady za problém-působit Kindle kryty původně objevila na Engadget na ne. 19 prosinec 2010 23:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje PC Magazine , Amazon | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat