pondělí 20. prosince 2010

Engadget Zobrazit - 016: Mitsubishi Frank DeMartin rozhovory budoucnosti televizorů, v zákulisí na iRobot, Aldebaran je NAO robot, Ubisoft Battle Tag, 2010 tech hity-a-mine, CES '11 náhled, a další!

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/20/the-engadget-show-016-mitsubishis-frank-demartin-talks-futur/:
Připravte se lidí, protože jsme všechny nové Engadget Ukažte, že je nechcete nechat ujít! První na řadě, Josh sedne s hlavním produktem Mitsubishi Frank DeMartin pro diskuse o budoucnosti televizních technologií. Další, Paul dostane zákulisí pohled na iRobot sídle a test-pohony vojenských robotů v nové exkluzivní segment Engadget Show. Pak Josh a Paul vítejte Aldebaran Robotics na jeviště pro nikdy-dříve-viděný demo jejich humanoidního robota NAO. Střely létají jako Nilay připojí kulatého stolu pro Podívejte se na nový laserový Ubisoft tag hry, Battle Tag a kluci rekapitulaci roku, v tech pak náhled, co je na kohoutek na příští rok na veletrhu CES 2011. Na kole to všechno, BIT Řazení skály dům s některými vrah chiptunes hudební svátek, vizualizace noteNdo. Co čekáte? Sledujte ho teď! Hit se video stream po přestávce nebo stáhnout show v HD níže!

Hostitelé: Joshua Topolsky, Nilay Patel, Paul Miller
Speciální hosté: Frank DeMartin, Colin Angle, Jean-Michel Perbet, Jérome Monceaux
Produkoval a Režie: Čad Mumm
Výkonný producent: Joshua Fruhlinger
Redakce: Danny Madden
Hudba: Bit Shifter
Vizualizace: notenDo
iRobot segment hudba: Bit Shifter
Otevírací tituly podle: Julien Nantiec

Nahrané živě v The Times centrum

Stáhněte Zobrazit: Engadget Show - 016 (HD) / Engadget Zobrazit - 016 (iPod / iPhone / Zune formátu) / Engadget Zobrazit - 016 (Small)

Přihlásit se na výstavu:

[ iTunes ] Objednejte si zobrazit přímo v iTunes (MP4).
[ Zune ] Přihlásit se na výstavu přímo v Zune Marketplace (MP4).
[ RSS MP4 ] Přidat Engadget Zobrazit krmiva (MP4) do vašeho agregátor RSS a mít ji vydal automaticky.
[ HD RSS ] Získejte Engadget Zobrazit dodané automaticky v HD.
[ IPAD RSS ] Získejte Engadget Show v IPAD-přátelské adaptivní formátu.

Pokračovat ve čtení Engadget Zobrazit - 016: Mitsubishi Frank DeMartin rozhovory budoucnosti televizorů, v zákulisí na iRobot, Aldebaran je NAO robot, Ubisoft Battle Tag, 2010 tech hity-a-mine, CES '11 náhled, a další!

Engadget Zobrazit - 016: Frank DeMartin rozhovory budoucnosti televizorů, v zákulisí na iRobot, Aldebaran je NAO robot, Ubisoft Battle Tag, 2010 tech hity-a-mine, CES '11 náhled, a další! Mitsubishi původně objevila na Engadget v pon , 20 prosinec 2010 11:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Žádné komentáře:

Okomentovat