pondělí 20. prosince 2010

Disney plán pro 'interaktivní koláče' odhalený v patentové přihlášce

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/20/disneys-plan-for-interactive-cakes-revealed-in-patent-applica/:
Mmm, koláč - žádné jiné cukrovinky může odpovídat jeho dosahu, ať už ve formě narozeniny, svatba, nebo bundt. Ale my nikdy vidět, že očekává, že integrovaný s pico projektorem. Přesto to je přesně to, co Imagineers na Disney Zdá se, že plánování v souladu s americkou přihlášku patentu láskyplně s názvem "Projektor systémů a metod pro výrobu digitálně rozšířený interaktivní koláče a jiné potravinářské výrobky." Aplikace obsahuje sadu veselý ilustrace zobrazující přes-klížil kamery promítání fotografií a videa na povrchu pečiva za účelem podpory příběhu a / nebo interaktivity, který je jedinečný a individuální. Disney si představí obrazy mapovány na 3D topografie dort, který umožňuje smysl, například při řezu je v procesu bytí řezu (zahájení boje s mečem kapitán Hook) nebo odstraněny (voda se řítí do zaplnit prázdnotu). Zatímco my pochyb o tom, že najdete v těchto uličkách místní obchod s potravinami Best Buy v dohledné době, možná budete chtít zkontrolovat dostupnost příště, že jste knihu narozeninový večírek na resort Disneyland. Něco nám říká, že tito mohli být hit s youngins.

Disney plán pro 'interaktivní koláče' odhalil v patentové přihlášce původně objevila na Engadget na po. 20 prosinec 2010 14:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink O Projektory | zdroje Stitch království | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat