úterý 6. září 2011

Hře výrobky PS3 a Xbox 360 konzole na jeden případ, vyčistí skladových prostor pro trifecta

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/06/gamer-stuffs-ps3-and-xbox-360-consoles-into-one-case-clears-she/:
Jistě, jsme všichni přemýšleli o tom, jak hezké by bylo, aby naši PS3 a Xbox 360 konzole ve stejném prostoru. Ale, jak mnoho podobných myšlenek jdeme vlevo to tak. Nespokojený s nechat dobrá myšlenka dusíme, reddit uživatel timofend výzvu přijal a postavil se herní mega-stroj - nacpal nový tenký model konzole společnosti Microsoft do PC věže podél starší PS3 80GB Podíváme-li ušetřit finanční prostředky v procesu, über-hráč přeskočí se na chlazený kapalinou - ale poznamenává, že když oba stroje jsou spuštěny zároveň, každý z nich pohybovat kolem 100 stupňů Farhenheit (38 stupňů Celsia). Hej, nejsme si stěžovat ... Ale opravdu, timofend můžeme najdete na NES / Dreamcast / OG PlayStation combo v příští mistrovské dílo? Chcete-li nahlédnout pod kapotu, hit v galerii níže.

Hře výrobky PS3 a Xbox 360 konzole na jeden případ, vyčistí skladových prostor pro trifecta původně objevila na Engadget na út. 06.9.2011 08:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink DVICE | zdroj Reddit | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat