úterý 6. září 2011

Amazon generálního ředitele letu havaruje nádrž na vodu, listy Dent ve snu do vesmíru

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/05/amazon-ceos-flying-water-tank-crashes-leaves-dent-in-his-space/:
V okamžiku hluboké otevřenost, Amazon Jeff Bezos billionnaire bylo zjištěno, že střední-vzduch nedostatek jeho posádky vesmírné lodi před 11 dny byl "není výsledek, žádný z nás nechtěl." Opalování pravdivost jeho tvrzení je jistě svědčí i skutečnost, že NASA má nalil miliony dolarů na financování do vesmíru společnosti Bezos se, Blue Origin, v naději, že se jednoho dne převoz lidí k ISS a nahradit utíkal kyvadlový program . Opravdu, Blue Origin nejnovější loď vypadala každým coulem raketoplánu, šlehač, až to najednou šlo beserk na 45.000 stop, nutit Asimovian palubní počítač ke snížení výkonu a nos ponořit se do země, ve snaze vyhnout se civilním obětem. Není to ideální výsledek, to je pravda, ale Jeff se jen stěží může vzdát svých ambicí hvězdné - každý ví, že má slabost pro rakety .

Amazon generálního ředitele letu havaruje nádrž na vodu, listy Dent ve snu do vesmíru původně objevila na Engadget na po. 05.09.2011 19:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj WSJ | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat