úterý 6. září 2011

New York Times "kouzelné zrcadlo vám pomůže obléct, staví" zdi "v" paywall "(video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/05/new-york-times-magic-mirror-helps-you-get-dressed-puts-the-wa/:
Zapomeňte na křížovky a Krugman, protože New York Times vytvořil novou koupelnu společník, který vypadá nesrovnatelně zábavnější, než jeden z nich. Stejně jako někteří jeho Sněhurka stylu předchůdců , Times "kouzelné zrcadlo" prototyp používá Microsoft Kinect zjistit a sledovat vaše pohyby, při nasazování technologií rozpoznávání hlasu, aby plnil vaše povely. S tímto vševědoucí deska visí na vaší stěně, můžete surfovat na webu, flip prostřednictvím svého šatníku a odešlete uklidňující e-maily svým dospívající dcera, kterou byste měli mít odvezen do školy dobře před 30 minutami. RFID čtečka, mezitím může rozpoznat označené léčiva nebo jiné výrobky, což vám umožní okamžitě přístup k informacím na předpis léky tím je před reflexní LCD. Můžete také použít zrcadlo procházet plně Times "břidlice článků a video, takže si můžete přečíst o extravagantní víkendové výlety a městské gentrification z postavení pohodlí vašeho dřezu. Bohužel pro celé lidstvo, magické zrcadlo, je stále ve fázi prototypu a NYT je výzkum a vývoj skupina má zatím nabízí časový harmonogram pro jeho vydání - ale můžete ji vidět v akci na vlastní oči, po přestávce.

Pokračovat ve čtení New York Times "kouzelné zrcadlo vám pomůže obléct, staví" zdi "v" paywall "(video)

New York Times "kouzelné zrcadlo vám pomůže obléct, staví" zdi "v" paywall "(video) původně objevila na Engadget na po. 5.9.2011 20:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Tech Extreme | zdroj Nieman žurnalistiky Lab | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat