úterý 6. září 2011

Samsung Stratosphere Verizon chce být první QWERTY balení LTE zařízení

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/06/samsung-stratosphere-aims-to-be-verizons-first-qwerty-packing-l/:
Verizon se LTE sítě, může být chvályhodné, její planoucí rychlé mobilní širokopásmové připojení a high-end zařízení, ale je tu jedna oblast dopravce 4G lineup, který je vždy potřeba zlepšit: odrůdy. Od činí odhalený PocketNow, je zřejmé, že jedna z next-gen telefony navržený na vydání brzy (snad ještě tento týden), je QWERTY-obtěžkaný Samsung Stratosféra , také známý jako SCH-I405. Pokud je to pravda, bylo by to úplně první LTE zařízení, které přichází s hardwarovou klávesnici, konečně nám dává nové možnosti až na 4,3-palcovým břidlic, které dominovaly Big Red Široká nabídka tak dlouho. Povídá se, že "úžasný" displej (Super AMOLED Plus?), Android 2.3.4 předinstalované, 2 GB vnitřní paměti a 5MP zadní / 1,3 před kamerami, ne moc spec listu jít pryč, samozřejmě, ale alespoň víme, že je jedinečný. S několika dalších LTE sluchátek s etapy mezi současností a prázdnin, není důvod, aby je všichni vypadají stejně ... ne?

Samsung Stratosphere Verizon chce být první QWERTY balení LTE zařízení původně objevila na Engadget na út. 06.09.2011 07:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj PocketNow | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat