úterý 6. září 2011

Baidu, Dell spojí své síly k výrobě řady smartphonů a tablets v Číně

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/06/baidu-dell-join-forces-to-produce-line-of-smartphones-and-table/:
Jen pár dní po zavedení vlastní Android-jako OS, Baidu se nyní snaží rozšířit své mobilní dostat na přední hardware, s pomocí společnosti Dell. Podle agentury Reuters čínský vyhledávací gigant spojila své síly s počítačem výrobce, který vyráběl řadu tablets a smartphonů v Číně, v naději, že vydělávat na trhu více než 900 milionů mobilních účastníků. Dell mluvčí odmítl poskytnout datum startu pro novou řadu produktů, ale zdroje blízké věci říká, že by trh již v listopadu. Podrobnosti o zařízení i nadále stejně neprůhledné, ale Dell zdá se, vzkřísit jeho tablet / sluchátko přístroje, po zániku v řadě 5 . "Máme partnerství s Baidu, a víte, jsme v řadě 5 tablet, takže partnerství bude v tomto prostoru," vysvětlil zástupce firmy s tím, že budoucí verze by znamenala Baidu mobilní aplikace platformy stejně. Dnešní oznámení přichází také poté, co Dell čínské tržby se zvýšily o 22 procent v průběhu prvního čtvrtletí tohoto roku, ačkoli to se teprve uvidí, zda tento svazek bude mít hodně vliv na trhu, v současné době dominuje Apple a Lenovo.

Baidu, Dell spojí své síly k výrobě řady smartphonů a tablets v Číně původně objevila na Engadget na út. 06.9.2011 06:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Reuters | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat