úterý 6. září 2011

Netrobe je virtuální Skříň pro váš iPhone

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/uvDhOfUde6w/:
lightbox_2

Jeden pohled na mé skříni po návratu z dovolené a dnes ráno jsem si uvědomil, že jsem vlastnil hodně oblečení, z nichž mnohé jsem zapomněl při nákupu nejspíš zdarma doplňky, jako jsou boty a náramky na svých cestách. Jen kdyby existoval způsob, jak získat přístup celý můj šatník přes iPhone ...

Inspirován nyní neslavný virtuální šatník v Bezradný , Netrobe , iPhone z Atén, Řecko, pokusy právě tento, který vám pomůže zapamatovat jednotlivé položky ze svého šatníku tím, že vám nástroj, který jim katalogu. Netrobe iPhone umožňuje uživatelům kombinovat jednotlivé části oblečení a doplňků na Styleboard, vytvořit oblečení pro události, balení celá kufry nebo přidat obrázky do inspirativní Lookbook.

"Vždycky zapomenout na to, co vlastní, a budete mít nákup stejnou věc znovu a znovu," říká zakladatel Christina Plakopita, "[S Netrobe] Ženy mohou využít své skříně ... Nyní se můžete přihlásit do svého šatníku kdykoli a kdekoli. "

Zatímco aplikace už přichází s několika předinstalovanými předměty z Shopstyle a empora , můžete přidat své vlastní osobní věci z oblečení Netrobe výběrem závěsu ikonu uprostřed aplikace a kliknutím na tlačítko Přidat položku (znaménko plus).

Plakopita mi říká, že to, co dělá Netrobe liší od ostatních podobných aplikací jako Stylebook , TouchCloset je věrnost jeho odstranění obrázek na pozadí nástroj, který ji popisuje jako "úroveň Photoshop", její aerodynamický tvar a kufru funkce, která umožňuje uživatelům virtuálně balení na cesty.

Plakopita mi říká, že má v plánu udělat Netrobe větší sociální a interaktivní do budoucna, stejně jako vytvořit webovou komponentu, která bude obsahovat stejný, ale dále upřesněn, funkce jako aplikace - nakonec umožňuje se podělit o své skříni s přáteli nebo se zeptejte na názory, co na sebe.

Kromě jeho cenu 1,99 dolarů v App Store, bootstrapped společnost hodlá zpeněžit prostřednictvím affiliate poplatky od navrhl oblečení. Plakopita odhaduje, že web složka by měla být hotova zhruba za měsíc a to Netrobe Android aplikace by měly být k dispozici za dva až tři měsíce.


Žádné komentáře:

Okomentovat