úterý 6. září 2011

LG rozvoj štíhlejší Optimus 3D telefon, může být připraven v roce 2012

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/06/lg-developing-slimmer-optimus-3d-handset-might-be-ready-for-201/:
LG Optimus 3D rozhodně není nejtenčí smartphone, jaký jsme kdy viděli, ale vypadá to, robustní telefon je asi dostat vážně jednodušší. V rozhovoru pro Pocket-Lint, LG developer Dr. Henry Noh potvrdil, že jeho firma pracuje na tenčí verzi své 4,3-palcovým telefonem, naznačil, že může být připraven k vydání v příštím roce. Noh nenabídl specifika na rozměrech, ale uznal, že aktuální verze, na 11,9 mm (0,47 palce) silná, rozhodně není "nejvíce sexy telefonu na ulici" - něco, co doufá, že pro změnu. "Nakonec, my chceme, aby to tak, že 3D se nemusí nutně znamenat, že to bude silnější," vysvětlil Noh. "To bude rozlišování faktorem, který je zdarma pro uživatele." Přitom se podle něj mohlo pomoci LG brýlí 3D zařízení odlišit od svých konkurentů 2D:

"V těchto dnech, všechny telefony vypadají stejně Mají velké obrazovce. - 4,3-cm je normální v těchto dnech - a příští rok Jdou ještě větší a mají pevný počet tlačítek Jsou stejné.. tloušťky. Mají stejné kamery. a dokonce stejného OS. Je to tak nudné. "

Samozřejmě, že se teprve ukáže, zda tato strategie opravdu pánve ven, ale je to rozhodně něco, co bude hlídat dál.

LG rozvoj štíhlejší Optimus 3D telefon, může být připraven v roce 2012 původně objevila na Engadget na út. 06.09.2011 05:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Pocket-Lint | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat