úterý 6. září 2011

Motorola Xoom Ceny klesají v Evropě rychle jako Xoom slaví šesti měsíců narozeniny

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ha__Uq98UHI/:
rumpshaker

S Xoom nyní oficiálně šesti měsíců věku, hlavní pokles cen se pravděpodobně v pracích. Různých evropských tech blogy hlásí prodeje a / nebo poklesu cen o první Honeycomb kartu. rejstříku Hardware bodů Dixons , populární britský maloobchodník, který je nyní prodávat 32 GB za 329 liber Xoom než 500 liber. Blogeee jde tak daleko, říká Motorola, která bude oficiálně snížili ceny až 399 liber. Jak se na vědomí, že toto místo 32GB model za stejnou cenu jako konkurence 16GB model. Smart, ale trošku pozdě.

Maloobchodníci ve Spojených státech, a to Amazon a Best Buy, v poslední době snížila Xoom je cena stejně, ale ne tak drastické. Amazon uvádí 32 GB verzi za 449 dolarů, zatímco Best Buy má to za $ 499, což při slušné ceny, není nic přeskočit první den ve škole u konce. Motorola jistě ví, jak udělat Xoom trhák: do HP a snížit ji na 99 dolarů.

Evropská snížení cen je pravou chvíli. Xoom je nyní šest měsíců a prázdnin se blíží, maloobchodníků, distributorů a dokonce i výrobci se pravděpodobně snaží jasné určitý prostor ve svých skladech. Xoom, zatímco na spravedlivý množství pre-zahájit humbuk, šlápnout, ale pak se vytratila jako spotřebitelé, a zjistil, že recenzenti Honeycomb bylo nedomyšlené. Tady jsme karty tucet Honeycomb později a typ výrobku je vše, ale obecně se se všemi kartami Honeycomb hledat stejné uložit několik triviálních rozdílů.

Motorola ještě aby cena klesne oficiální, ale budou. Musí se. Xoom na libovolný počet slávy byla více než měsíci. Nyní je čas vyrazit na výhodné bin a dělat cestu pro příští generace - který bude následovat po jedné časové ose na snížení cen.


Produkt:
XOOM
Společnost
Xoom
Další informace

Žádné komentáře:

Okomentovat