úterý 6. září 2011

Musí vidět HDTV (od 5 do 11 září)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/05/must-see-hdtv-september-5th-11th/:

Podívejte se na naše zdůraznil vybere v týdnu tady, šel po přestávce do naší týdenní výpisy, co dávat pozor v TV, Blu-ray a videoher.

Sons of Anarchy
SAMCRO je zpět v akci. To není nejvyšší profilu kabelu Zobrazit na tento týden (nezapomeňte Entourage a Rescue Me sezony finále), ale jak se vrátí za čtvrté období jsme vždy připraveni na to, co se děje v okouzlující, CA. Po událostech z minulé sezóny, co odstartuje 14 měsíců později, ale pochyb o tom, pobyt ve vězení se změnilo mnoho věcí pro náš oblíbený klub motocyklu.
(6. září FX, 10pm)

9 / 11
Pokud jste nebyli v plánu dělat příští víkend všech 9 / 11 pamětní události, bychom pravděpodobně doporučí oproštění od televizoru. Od CBS do USA, aby Historie A & E je tu památník speciality a dosud neviděné záběry kamkoli se podíváte. Skvělou příležitost léčit jako národ z tragické události před deseti lety, nebo hloupé zobrazení sítě vedoucích zpeněží v naší kolektivní žal? Váš výběr.

NFL
Profesionální fotbal je konečně zpátky. Poté, co vypadalo jako uzamčení mgiht trvat věčně se dostáváme sezóny probíhají podle plánu. Oba Engadget HD fantasy fotbalové ligy mají vypracovány a náš oblíbený tým odstartuje v Tampa Bay v neděli, ale liga dostane jeho oficiální výkop ve čtvrtek v noci, jak Packers tváří světců na NBC. Víme, co budeme sledovat.
(8. září NBC, 20:30)

Pokračovat ve čtení musíte vidět HDTV (od 5 do 11 09)

Musí vidět HDTV (od 5 do 11 září), původně objevila na Engadget na po. 05.09.2011 18:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat