úterý 6. září 2011

Verizon je Pantech poskytnuté Breakout je čtyři palce LTE dobroty

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/05/verizons-pantech-breakout-rendered-is-four-inches-of-lte-goodn/:

Verizon je LTE lineup bude brzy rozšiřovat jako balón. Pomocí tohoto týdne zahájení Motorola Droid Bionic a případné vydání Stratosphere Samsung a LG Revolution 2 se 4G zákazníci brzy spousta možností na výběr, proč to hodit na další mix? LTE s podporou Pantech Breakout - který prošel FCC jako Apache - nyní má nějaký vyšší kvalitě omítky, díky PocketNow. Zatímco většina z telefonu specifikace jsou v souladu s HTC Thunderbolt a Samsung Droid nabíjení , se liší tím, že nabízí menší 4-palcový WVGA displej, Pantech je vlastní Android UI a zařízení, 10-Mobile HotSpot. Je tu ještě nepadlo ani slovo o cenu nebo datum vydání, i když jsme očekávali vidět zařízení vyšel minulý týden, nemůžeme myslet na mnoho lidí zcela zdevastované zpoždění, ale bude to alespoň poskytne tolik potřebnou rozmanitost Verizon je pravděpodobně stale 4G nastavení.

Verizon je Pantech poskytnuté Breakout je čtyři palce LTE dobra původně objevila na Engadget na po. 05.09.2011 22:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj PocketNow | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat