úterý 6. září 2011

K rukám Podnikatelé: pro návštěvníky Disrupt Pekingu méně peněz v hotovosti

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/BdZIo82ZGPA/:
disrupt_beijing_photo

Doufejme, že každý, kdo se zúčastnili naší Disrupt San Francisco a narušit New Yorku, ví, proč se konference účtujeme 2.995 dolarů za letenky: Mezi Hackathon, spuštění Alley, velká jména na jevišti a spuštění Battlefield, jsme v podstatě nacpat do jednoho čtyř konferencí.

Naším úkolem v přinášení Disrupt do Pekingu, bylo najít způsob, jak se šetřit na konferenci, ale produkují případě, že více než expati s výlohami mohl dovolit. Jako obvykle s naší konference, je to všechno o podnikatele a chceme, aby co nejvíce z nich v účasti, jak je to možné.

Takže jsme s potěšením oznamuje speciální podnikatel balíček pro Disrupt Pekingu, která přináší cena dolů již zlevněné $ 1,995.00 na 997,50 dolarů. Najdete všechny detaily zde . Zatímco méně než některé jiné mezinárodní konference tech v Číně, si uvědomujeme, že stále statný součet pro některé startech. Takže dáváme víc než jen konference Ticket. Budete mít možnost zobrazit společnosti spuštění Alley a budou vyzváni k exkluzivní VC a Angel sítě, která. S trochou štěstí, budete nechat Disrupt bohatší než jsi přišel.

Samozřejmě, pokud máte velkou spuštění chystá spustit, chce přijít na konferenci zdarma a šanci získat peníze od nás, doporučujeme vám požádat o spuštění Battlefield. Je tu více informací zde . Přihlášky jsou k dispozici v angličtině a čínštině , a můžete předložit v jednom z těchto jazyků v průběhu soutěže.

Stále si nejste jisti, zda byste se měli zúčastnit? Podívejte se na video níže, zda událost je vhodný pro Vás nebo Vaši společnost.

Steve Martocci z GroupMe vysvětluje, proč vývojáři by měla přijít na Hackathon:

Naše poslední Disrupt vítězů Sam Zaid a Jessica Scorpio z GetAround říct, co očekávat od spuštění Battlefield:

Žádné komentáře:

Okomentovat