čtvrtek 1. září 2011

Zero1.tv je Voomote Zapper přináší univerzální dálkové ovládání na iOS uživatelů

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/01/zero1-tvs-voomote-zapper-brings-remote-controlled-universality/:
V červenci jsme zahlédli Voomote jeden - Zero1.tv je univerzální adaptér pro dálkové ovládání na iPhone a iPod touch. Nyní má firma právě oznámila, štíhlejší, iPad kompatibilní s nástupcem své objemné periferní, se Voomote Zapper. Kritizovaný debut na IFA ještě dnes, to sponku velikosti dongle připojuje k iDevice je 30-pinový konektor, který umožňuje na dálku ovládat A / V gadget s pomocí Zero1.tv to zdarma a přizpůsobitelné aplikace IOS. Zapper je řídící centrum Funkce také umožňuje katalog všech infračervená zařízení podle umístění, přičemž ovládání více zařízení s jedním tlačítkem, díky své funkci jeden pohled. Jeho iPad optimalizované TV Guide, zatím, můžete oheň své oblíbené pořady s ještě větší lehkostí, s použitím aplikace je graficky zobrazeno programové plány. Žádné slovo přesto na cenách a dostupnosti, ale můžete přepínat cestu kolem přestávku Celou tiskovou zprávu.

Pokračovat ve čtení Zero1.tv je Voomote Zapper přináší univerzální dálkové ovládání na iOS uživatelů

Zero1.tv je Voomote Zapper přináší univerzální dálkové ovládání na iOS uživatelům původně objevila na Engadget na čt. 01.09.2011 03:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat