čtvrtek 1. září 2011

EnergyHub energetického systému řízení již v prodeji na americké planetlovers

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/31/energyhubs-energy-management-system-on-sale-now-to-american-pla/:
Ti inteligentní měřiče nemusí přešel tak dobře v San Franciscu, a Google může mít uzávěrkou PowerMeter několika měsíci ... ale to neznamená, že Ma Země je odsouzena žít život na několik stupňů Celsia vyšší, než by měla, že jo? EnergyHub právě oznámila, že její snazzily určen energie monitorovací systém je nyní na prodej za ekologicky smýšlející lid v USA, se 399 dolary síťoviny vás domovskou základnu, socket, pásky a bezdrátový termostat (jednodušší balíčky začínají na $ 299). Podle společnosti, Tato sada je připraven vzít na chaty, byty nebo dokonce hausbóty, i když ne pečeť od Old Spice chlap byl sbíral v případě druhém. Dříve to tu byl balík k dispozici pouze prostřednictvím utility-sponzorovaných pořadů, ale teď hlupák ve svém životě vidět živě využívání energie informaci, automaticky přepne zařízení vypnout, zatímco jeden pryč a spát, a dokonce i nastavení ovládání na dálku přes web, nebo iPhone / Android aplikace. Hlava na předchozí pauza na úvodní video, nebo navštivte zdroj odkazů se dostat na nákup šílenství.

Pokračovat ve čtení EnergyHub je systém energetického managementu jsou již v prodeji na americké planetlovers

EnergyHub energetického systému řízení již v prodeji na americké planetlovers původně objevila na Engadget na st. 31 srpen 2011 18:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj EnergyHub (1) , (2) | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat