čtvrtek 1. září 2011

Samsung představil Dual-Core Galaxy tab 7,7 a 5,3 palce Galaxy Poznámka

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/qV9GanXCcxA/:
Screen shot 2011-09-01 at 9.31.33 AM

Velikosti záleží. Nedovolte, aby někdo říct jinak.

Samsung si to uvědomuje, a proto se pokusil postavit tablet pro téměř všechny velikosti kapsy nebo do batohu, kterou může vlastnit. Všichni víme, o GalTab 10,1 a 8,9, ale dnes i menší modely připojit balení. Na IFA konferenci v Berlíně, Samsung oznámila Galaxy tab 7,7 a 5,3 palce Galaxy Note.

A pokud nějaká variace velikosti nestačí, Samsung také otřesena, co se v oddělení designu. Ani jeden z těchto noobs pohled velmi podobný původnímu Galaxy tab 10.1. To není nutně špatná věc, když viděl, že GalTab je pod těžkou palbou od Apple za údajné napodobování iPad "obchodní úpravou." Buď jak buď, tyto dva břidlice od společnosti Samsung je něco nového, a to je vše, co jsme si někdy žádají.

7-INCHER sportovní Super Plus AMOLED displej, který je skoro tak dobré, jak to může dostat. Máme 1.4GHz dual-core procesor, který pod kapotou, Wi-Fi kanál propojení s cílem zlepšit spojení a rychlost, a podpora pro HSPA +. 5100 mAh baterie je prý nabízí až 10 hodin přehrávání videa. Docela působivé břidlice, že opatření v na 196,7 mm x 133 mm x 7,89 mm a váží méně než libru (0.73 libra abych byl přesný).

Břidlice běží Android 3.2 Honeycomb a nejnovější verzi UX Samsung TouchWiz. 3-megapixelový zadní střelec přichází s automatickým ostřením a LED bleskem (1080p a zachytávání videa), s 2-megapixelovým přední kameru pro video chat. Břidlice je v 16GB, 32GB a 64GB microSD kartou chutí s podporou až 32 GB.

7-INCHER je skvělé a já jsem vždy byl fanouškem této velikosti břidlice. Pro mě je to mnohem lepší než standardní iPad ve stylu 10-palcovém provedení, pokud jde o hraní, protože iPad je jen o něco příliš velký držet jednou rukou. Alespoň pro mě. Ale co je zajímavější, je ještě menší galaxie břidlice, Samsung Galaxy Note.

Poznámka sporty 5,3-palcový AMOLED displej s rozměry 110 mm × 58,2 mm × 12,3 mm. To je opravdu malinký na tablet. Stejně jako je Big Brother, Všimněte si také běží na 1,4 GHz dual-core procesor, ale je přesune na Android 2.3 Gingerbread místo Honeycomb. Kupodivu fotoaparát na této malé chlap je lepší než 7-palcový GalTab, dosahovat v 8 megapixelů v zádech a 2 megapixely dopředu. Zadní fotoaparát je rovněž schopen snímání videa v rozlišení 1080p.

Všimněte si také vybaven speciálním typem pera zvané Pen S, která má usnadnit označit dolů dat na cestách. Zda skutečně platí, je záhadou, až se dostaneme do rukou lístek a jeho známé S Pen. Poznámka obsahuje podporu pro HSPA + a WiFi, ale je také LTE zařízením, které dokáže.

Teď si asi myslíte, že 5,3-palcový displej porušuje smartphone trávníku, ale budu nesouhlasit a tady je důvod, proč: Už jste někdy viděli někoho, kdo mluví o Samsung infuze aplikuj? Má 4,5 palcový displej, a když se zvedl proti někomu do tváře, že to moc obrovské. Je pravděpodobné, že se smartphone Zobrazuje se moc větší, než to. Alespoň doufáme, že ne.

Ať tak či onak, měly by být tyto zatřásli trochu v T

Žádné komentáře:

Okomentovat