čtvrtek 1. září 2011

IBM kupuje společnost Risk Management Analytics algoritmizace pro 387 milion dolarů

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/z6yeDqysgZ0/:
Algorithmics

IBM dohánět ztracený čas? Po získání dat zločinu intelligence software developer i2 včera, Big Blue se oznamuje další nákup ráno. Společnost kupuje kanadského řízení rizik analytický software developer algoritmizace za 387 milionů amerických dolarů.

Algoritmizace "analýzou rizik software, obsah a poradenských služeb využívají banky, investiční a pojišťovací firmy pomoci zhodnotit rizika, vyhovět regulatorním požadavkům a rozhodovat o více bystrý podnikání. Zjednodušeně řečeno, software kvantifikuje, řídí a optimalizuje společnosti rizika v celé řadě oblastí, včetně finančních rizik na trhu, likvidity, úvěrové, operační a pojistného rizika, stejně jako ekonomické a regulatorního kapitálu riziko.

Společnost má více než 350 klientů, z toho 25 z top 30 bank a řadou významných pojišťoven, použití Analytics algoritmizace "software a poradenské služby. Mezi klienty patří Allianz Group, BlueCrest, HSBC, Nedbank, Nomura, Societe Generale a Scotia Capital.

IBM říká, že akvizice rozšíří společnost pro obchodní analýzu nabídek pro odvětví finančních služeb. Algoritmizace "analýzou rizik software a služby, se spolu s technologiemi rizikem souladu IBM získala od OpenPages loňského roku poskytovat klientům řadu podnikových softwarových řešení Analytics.

IBM dělá velkou sázku na obchodní analýzu, a strávil 14000000000 dolarů na akvizice v této oblasti za posledních pět let. A Big Blue Business Analytics a optimalizace tým má více než 8000 konzultantů, včetně 200 matematiky s více než 500 patentů a síť center Analytics řešení.

Jak jsme psali včera, je to jen jeden z mála akvizicí IBM dosáhla v letošním roce. Na rozdíl od 2010 (IBM strávil 6 miliard dolarů získat 17 společností v roce 2010), 2011 byl relativně nízký, klíčový rok pro IBM, pokud jde o nákup firem. Letošní nákupy nemovitostí patří softwarová společnost Tririga. Ale s ohledem na poslední dva dny nákupy, možná IBM by měla začít nákupy v druhé polovině roku 2011.



Žádné komentáře:

Okomentovat