čtvrtek 1. září 2011

Samsung MV800 MultiView fotoaparát hands-on (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/01/samsung-mv800-multiview-camera-hands-on-video/:

Na tom není nic vzrušujícího, že vše o většině point-and-shoot kamery. Vy místo toho střílet, konec příběhu. Ale Samsung se třásl, co se jako pozdní. Za prvé, TL220 a TL225 přidal druhý, 1,5-palcový LCD displej na přední straně fotoaparátu, které tvoří společnosti v roce 2009 lineup vaček DualView. My jsme vlastně nikdy neviděl nikoho, jejich použití na ulici, ale trvají na tom, Samsung opakování, že jsem byl absolutní hit. No pak se v pořádku. V letošním roce CES přinesl společnosti dálkové fotografování s podporou SH100 , který vám umožní používat značky Samsung Android smartphone na snímku, zoom a pořizovat snímky přes WiFi. Poněkud nepříjemný zpoždění nedělá to senzace funkci, ale přesto je to docela nápadité věci.

Nyní tento týden na veletrhu IFA , představila společnost ještě další zcela originální (a praktických) kamera design s MV800. Fotoaparát je kvalita obrazu není moc mluvit (i když jsme měli pouze možnost použít pre-produkční model), ale jeho MultiView výklopný LCD je zatraceně fantastické - v pojetí, přinejmenším. 16,1 megapixelový kamera je celý 3-palcový kapacitní dotykový displej vyletí z jedné rovině se zadním až o 180 stupňů (a cokoli mezi tím), což umožňuje nejen střílet přesně zarámované self-portréty, ale také mít přímý výhled na displeji při fotografování i pod a nad úrovní očí. Jsme rádi vidí výrobci i nadále tlačit obálku, pokud jde o inovace, ale jak se 279 dolary MV800 provést celkovou? Skok přes přestávku pro naše dojmy.

Galerie: Samsung MV800

Pokračovat ve čtení Samsung MV800 MultiView fotoaparát hands-on (video)

Samsung MV800 MultiView fotoaparát hands-on (video) původně objevila na Engadget na čt. 01.09.2011 05:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto

Žádné komentáře:

Okomentovat