čtvrtek 1. září 2011

Dnes v také Ran-tablets: HTC Jetstream a Sony S a P

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mwHNI8rz3PQ/:
we're-doomed-c3po

Dnes se nebude vzpomínat zítra. Nic proto se dnes stalo. Steve Ballmer neodstoupil, Dell nedostal ven z obchodu a PC jsem nezastavil procrastinating a vlastně chodit do posilovny. Ne, jako každý jiný nudný letní den, bylo oznámeno několik produktů, start-up oznámil, financování a další mobilního operátora stoupaly poplatků . Dnes je den jako každý jiný.

Ale když už jsme pořád tady, poslední den v srpnu několik tablets od významných značek bylo oznámeno, že si zaslouží trochu více konverzaci. Sony konečně odhalil celý specifikace a uvedení údaje o P a S tablets. HTC, podobně, udělal to samé s Puccini tablet , který nyní sportovní poměrně předvídatelné jméno Jetstream. Jak vidíte, tyto tablets jsou jako všechny ostatní Honeycomb karet, které byly medializovány měsíce a nakonec hit s žuchnutím místo třesku.

Je těžké se sympatizantem Android v těchto dnech, ne? Jsem se za sebe pevně v táboře - pak jsem si koupil iPad 2 a několik měsíců zpět a pohled mě udeřil do obličeje. Android karty jsou závislé na jejich výrobce, aby se pro prázdné Honeycomb App trhu. Bez pomoci, jsou to prostě jen další internetový portál zařízení, jehož existence je diskutabilní, když vyrovnal na notebook. Toto volání po celý život dělá notebooky, ne iPad, Honeycomb největším konkurentům karty ".

Sony tablets outed dnes snaží, aby ospravedlnili svou novinku s Qriocity Sony Media Suite. Tato poněkud obskurní nabídka je k dispozici na téměř každém připojeném zařízení Sony dělá, včetně PS3, televizorů BRAVIA, Sony Ericsson Android telefony, PSP a všechny jejich set-top boxy a připojení Blu-ray přehrávačů. Jeho základní systém budete instalovat dokonce zatmění iTunes při posuzování pouhé množství zařízení se systémem služeb. Ale bez této platformy médií, Sony tablets jsou dobře, jen více Android tablets.

Sony se stavět v robustní podporu Playstation, který by mohl být vrah vlastnost - jednou. tablet S je první tablet, aby mohli hrát PSP a PlayStation hry přes emulátor. Ale tablet přichází pouze dvě hry (Crash Bandicoot a Pinball Heroes) a na tiskové konferenci Sony dneska, to nezní jako přidání názvů je velká priorita.

Několik brzy recenze a hands-na Sony tablets objevilo krátce poté, co bylo oznámeno. Tim Stevens z Engadget států , že Sony tablet S "není jednoznačně lepší" než Galaxy tab 10,1 s odvoláním na zvláštní tvarový faktor, poškrábání náchylný skla a křehký pocit. Takže je to projít?

Recenze opravdu potřeba se zaměřit spotřebitelů mimo náš chráněných světa hloupé gadgets. Stojí to za své peníze na jiný produkt? Žádné námitky, ne "jestliže-pak" prohlášení. Zatím ani jeden stůl cenu kolem 500 dolarů má čelit šetření

Žádné komentáře:

Okomentovat