čtvrtek 1. září 2011

Google tiše vyjela rozšíření Chrome s sebou +1 na celý web

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/SXxWScmQBsU/:
Screen Shot 2011-08-31 at 5.40.01 PM

Možná si vzpomínáte, že již v květnu, jsme spatřili něco, co v Google "Milá Sophie" Obchod: 1 unreleased Chrome rozšíření. To bylo před Google +, když se jeden tlačítko ještě neudělal spoustu , a tak i já jsem zapomněl rozšíření v posledních několika měsících. Ale velmi tiše, vlastně Google zahájil ji včera.

Nebylo blogu, ne vystupoval umístění v obchodě Web Chrome - skoro bez fanfár než Google Chrome SVP, Sundar Pichai, odeslání odkaz na něj na Google + . Ale má potenciál být větší obchod, než se zdá na povrchu.

Jak naznačuje slogan, Google 1 tlačítko rozšíření umožňuje "+1 webové stránky, kamkoli půjdete na webu". To je důležité. Už nemusíte spoléhat na místě provést jedno tlačítko, můžete vyvolat funkci pomocí prohlížeče. Představte si, že Facebook se jejich vlastní prohlížeč a nabídl prodloužení "jako" každé stránky na webu přes to - stejný nápad (a jeden, který mám ještě podezření, dojde dříve nebo později).

Právě teď, právě jedno tlačítko akcií obsah, jako na webu. Ale nakonec, plán je podívat se na tato data jako způsob, jak ovlivnit Google Search se potenciálně. To je obrovská. Tlačítko také začíná hrát roli v tom, jak Google slouží až Reklama na vás. Opět platí, že velké - i když tyto pojmy mohou lidé opatrní takové tlačítko.

Jak uvádí Google ve svém popisu aplikace:

Kromě postupy popsané v Google 1 Zásady tlačítko soukromí tím, že instalací tohoto rozšíření se všech stránek a adres URL, které navštívíte být zaslána Google za účelem získat jeden informací.

Ano, čtete správně, "všechny stránky a URL, které navštívíte bude zasláno na Google" - a to i když nemáte klikněte na tlačítko. Zločinný nebo ne, že někteří lidé obávají.

A zatímco jedna tlačítek pro webové stránky právě přidána funkce pro sdílení Google + kruhy , rozšíření se zatím nabízí - ale předpokládám, že ano. To nabízí jeden však již počítá, což je hezké.

Hledat rozšíření zde . Opět je to jen pro Chrome nyní, uvidíme, jestli se vytváří ty, pro Firefox, IE a Safari stejně.


Společnost:
GOOGLE
Web:

Žádné komentáře:

Okomentovat