čtvrtek 1. září 2011

Samsung Wave 3 hands-on (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/01/samsung-wave-3-hands-on-video/:
Dost Samsung dnes ráno? A co takhle trochu Samsung, pak. Také na společnost dlouhý seznam nových zařízení je vlna, která byla oznámena na počátku tohoto týdne . Wave 3 je nejvyšší konci tří nových zařízení, nesoucí tento název, balení 1,4 GHz procesor plný elánu, který se zdá řešit úkoly s lehkostí. Stejně jako většina ostatních produktů, zde představené na veletrhu IFA, na obrazovce je vrchol zařízení, skvělý 4-palcový WVGA zařízení. Také jako ostatní mobilní telefony Samsung, hardware je velmi rychlý na vlně, lesklý displej kompliment z leštěného hliníku zpět.

Telefon běží Bada 2,0, což znamená, že jsme pravděpodobně nebude vidět, co v USA kdykoliv v blízké budoucnosti - Samsung značné míry ustoupil od americké podpory pro mobilní operační systém, i když to slibuje rozšíření výběr aplikací od třetích stran vývojářům aplikací. Také nový software na přední straně je šaton, mobilní zpráv, které jsme bohužel schopni dát rotaci tady v Berlíně.

Klikněte na předchozí přestávku na praktické video.

Pokračovat ve čtení Samsung Wave 3 hands-on (video)

Samsung Wave 3 hands-on (video) původně objevila na Engadget na Čt. 01.09.2011 07:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat