čtvrtek 1. září 2011

New York Times předpokládá Microsoft Surface kuchyňského stolu, prostě nemají úniku si OJ (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/31/new-york-times-envisions-microsoft-surface-kitchen-table-just-d/:
Dávno pryč jsou ty dny sedí u stolu a pít kávu a sdílení nedělní noviny ... nebo jsou oni? Newyorského času pro výzkum a vývoj Lab vyvíjí "kuchyňský stůl", založený-na povrchu Microsoft dotykový technologie navrženy tak, že jednotlivci, kteří jsou obvykle tváří v jejich Tablety zpět do tabulky větší sociální způsob, jak konzumovat a sdílet obsah. Displej nabízí více čtenářům možnost sedět u stolu a pracovat, s možností sdílení přes povrch natáčení a zvětšování obrázků a článků. The Times předpokládá, že bude i způsob objevu, kde uživatelé mohou získat více informací o určitém výrobku tím, že na stole najít ceny as nimi spojené NYT články, které by mohly také zajímavý způsob reklamy - Jen si dejte pozor , kde si dal, že Starbucks Cup.

Pokračovat ve čtení New York Times předpokládá Microsoft Surface kuchyňského stolu, prostě úniku si OJ (video)

New York Times předpokládá Microsoft Surface kuchyňského stolu, prostě nemají úniku si OJ (video) původně objevila na Engadget na st. 31 srpen 2011 20:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Microsoft Surface Blog | zdroj Nieman žurnalistiky Lab | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat