čtvrtek 1. září 2011

Netflix zdražení kopne do zítra, ale možná není nutné měnit hned

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/31/netflix-price-hike-kicks-in-tomorrow-but-you-may-not-have-to-ch/:
Čas se krátí v srpnu, a to jde o existenci streaming Netflix a disk služeb jako jeden celek za 7,99 dolarů. Udržet obě (na 1-disk plán) bude vyžadovat 15,98 dolarů výplatu každý měsíc od zítřka , ale pokud jste jedním z mnoha pláče hlasitě a často, že si downgrade nebo zrušit, než platit více než Počkej - si může být schopen zmáčknout pár dní navíc z aktuálního balíku. Hacking Netflix poukazuje na to, že cena nebude ve skutečnosti převedení prodloužit až do své "Další Datum účtování:" Po 1. září, ale vy byste měli změnit dva dny dopředu, aby se vyhnula účtovány. Pro nás to není až do 17., takže máme ještě pár týdnů, pokračovat nesledujete disky z půjčoven, které se potácí na naše konferenční stolky, aniž by připlatit za tuto výsadu . Vaše data se mohou lišit, tak podívejte se na stránku svého účtu, aby zjistil podrobnosti. Samozřejmě, že jsme se ptají, že po šoku neodezní, každý je stále uniká na přátelštější lokalit , omezení počtu jejich Netflix ponorky nebo prostě jí za příplatek? Dejte nám vědět v anketě dole.

Zobrazit anketu

Netflix zdražení kopne do zítra, ale možná nebude muset měnit hned původně objevila na Engadget na st. 31 srpen 2011 21:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Hacking Netflix | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat