čtvrtek 1. září 2011

Assistly Pro Salesforce uvádí na AppExchange

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/JKEU4sO74zk/:
62667v8-max-250x250

Assistly , cloud zákaznickou podporu platformy, která je podpořena Bullpen Capital, Index Ventures, Salesforce, stejně jako několik dalších andělů a rizikového kapitálu, trh verzi 2.0 svého platformy v červenci spolu s vyvalit nový cenový model, který zahrnuje plnohodnotná verze svých služeb zdarma.

Dnes, v létě rysy plynule pozor na Assistly, který dnes oznámil, že bude přidávat obousměrné integrace s Salesforce. Assistly pro Salesforce je AppExchange aplikace, která, podle Assistly blog , umožní prodej a podpůrné týmy, aby "sdílet komplexní pohled na zákazníka" - jinými slovy, mohou týmy Zákaznická podpora nyní vidět data, jako jsou informace kontakt se zákazníkem a status při práci na případech - přímo z Salesforce. APP bude také integrovat s chattu Salesforce, aby bylo snadné zapojit své celé společnosti na zákaznické podpory, a umožňuje uživatelům posílat aktualizace stavu a nastavení pravidel pro automatické generování chattu zprávy jsou zákaznické podpory věku případů.

S Assistly pro Salesforce, mohou uživatelé zobrazit Kontakt Historie a aniž by museli opustit Assistly, a podobně, mohou týmy zákaznickou podporu zobrazení informací z Salesforce - to vše ve snaze nabízet více konzistentní zážitek pro zákazníka. Organizace pak mohou využít Assistly ukázat, kde je zákazník v prodejním cyklu, stav nebo hodnotu, která zákazníka ke společnosti a zákazníka kontaktní informace. V reálném čase.

Assistly má dlouhodobé partnerství s Salesforce, a toto oznámení je dalším logickým Prodloužení strategických investic Salesforce dosáhla v Assistly - a ukazuje další spolupráci vytvořeni Salesforce pokračovat v přidávání produktů a služeb, které doplňují stávající služby.

Od spuštění v září loňského roku as ohledem na nové hlavní město, Assistly přinesl na firmy, jako je Yelp, Etsy, 37signals, Pandora, Vimeo a Spotify jako platící zákazníky. Po spuštění počítá také Mark kubánský a David Liu jako poradci.

Pro více, podívejte se na video níže:


Společnost:
ASSISTLY
Datum spuštění:
2009
Zábava

Žádné komentáře:

Okomentovat