čtvrtek 1. září 2011

BitDefender uvádí na trh Anti-Malware Protection pro Twitter

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Cj24sRHLB4o/:
bitdefender-bird

"Viděl jste tuto fotografii z vás?" "Podívej se na svou tvář v tomto pix, je k nezaplacení!" "LMAO toto video z vás je legrace!"

Jste-li běžný uživatel Twitter, pravděpodobně jste vidět tweety jako ti projít jako @ odpovědi nebo přímé zprávy v určitém okamžiku. A asi víte, aby klikněte na přiloženém odkazu. Koneckonců, není obraz si za tím, jen škodlivé webové stránky zřízené kriminální podvod, který chce vás, spam, nebo ještě hůře - infikovat počítač malwarem.

Ale teď je tu nástroj, který vám umožní lepší ochranu proti těmto druhům hrozeb . BitDefender nové Safego ochranu Twitter prohledá váš profil spam, phishing pokusy a malware, a automaticky vás upozorní při zjištění hrozby.

Podobně jako u společnosti Safego Facebook aplikace , nový Twitter ochrany (nyní v beta verzi), používá stejné anti-malware a anti-phishing motory pro skenování URL Napsal do svého profilu.

Servisní prohlídky neznámé uživatele, než se podle nich kontroluje účty lidí, které sledujete a kontroluje přímo zprávy pro spam, podezřelé odkazy a highjacking pokusů. Hrozby jsou seřazeny podle jejich závažnosti jako červená, žlutá, šedá (malá ohrožení) nebo zelený (bez nebezpečí). Volitelné nastavení může také varovat své přátele, pokud zjistí jejich účty byly zneužity.

Ale služba se zastaví mazání tweety nebo ukončování sledování uživatelů za vás - to vás na to upozorní prostřednictvím přímého zprávu.

Chcete-li používat službu, stačí se přihlásit Twitter a povolit Bitdefender Safego aplikaci , stejně jako u jiných výrobců aplikací. Můžete pak profily skenování Twitter uživatelů, vaše Twitter časové osy a své přímé zprávy, stejně jako třeba konfigurovat nastavení.

APP je jasně v jeho vývojové fázi, musím varovat. Poprvé jsem to zkusil, tam byly problémy ověřování můj účet a já jsem byl přesměrováni na stránku 404 BitDefender. Ale protože je aplikace v beta teď, mám, dám ji vydávat za havárii. Je stabilní v současné době (pokud je trochu pomalý). A přiznejme si to, že aplikace poskytuje velmi nutné služby pro spam-přepsány , link plné sociální síť, která je dnes Twitter.

Zatímco služby se OK práci s detekci hrozeb zřejmé, na jeho první scan, byl jsem překvapen, že to mělo nějaký velký chybí taky. Například tvrdil, některé anonymní link-Tweeting profil byl bezpečný, když to bylo jasně spam bot.

Přesto, tato aplikace je pozoruhodný, protože jeho jedinečnost. Po kontrole s několika bezpečnostních firem pro podobné výrobky, nejblíže bychom mohli přijít s byl McAfee Mobile Security je SiteAdvisor, který skenuje spojení ve všech sociálních sítí, včetně Twitter. Ale žádný z připojených firem slyšel specializované anti-malware aplikaci jen pro Twitter.

Ale stejně jako všechno týkající se bezpečnosti, můžete nejen důvěru, software sám dělat práci za vás - je nutné použít trochu zdravého rozumu, taky.


Žádné komentáře:

Okomentovat