čtvrtek 1. září 2011

Microsoft je výklad pojmu "Žádný kompromis" je definice "kompromis"

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/RJ5PGP5sG3U/:
compromise_2

Na jedné straně je třeba dát Windows šéfa Steven Sinofsky dobru, je to je velmi otevřená, aktivní a zabývá vést k odhalení Microsoft Windows 8. A to je skvělé. Ale na druhou stranu, musíte se ptát, jestli je v procesu pohřbívání se ve velmi velká díra.

Během posledních pár dní, internet vypustil kolektivní "vzdech" v pohledu na nové Windows Explorer . Takže dnes se Sinofsky odpověděl s jeho vlastní myšlenky o konstrukci Windows 8. Téma chce své místo mít, je velmi jasné: "bez kompromisů" - říká, že čtyři různé časy. Bohužel, téma, které ve skutečnosti narazí, je pravý opak.

Sinofsky píše:

Jsme začali plánovat Windows 8 v létě 2009 (ještě před Windows 7 dodáván). Od začátku, náš přístup byl k přetvářejí Windows, a být otevřený k novému ani ty nejzákladnější prvky uživatelského modelu, platformy a API, a architektury, které podporujeme. Naším cílem bylo nekompromisní design.

A:

Proč prostě začít znovu od začátku? Proč ne jen odstranit všechny funkce stolního počítače, a jediná loď Metro zkušenosti? Proč ne "převést" vše pro Metro? Argumenty o "čistý štít", jsou dobře známé, a to jak pro a proti. Rozhodli jsme se, aby se přístup budovy provedení bez kompromisů.

A:

Windows 8 sdružuje všechny síly a flexibility máte v počítači dnes možnost ponořit se do zkušenosti stylu Metro. Nemusíte dělat kompromisy!

A:

Náš návrh Cíl byl jasný: žádné kompromisy. Pokud chcete, můžete snadno přepínat mezi aplikacemi Metro stylu a lepší pracovní ploše Windows.

Opravdu nejsem jistý, že chápe Sinofsky definice "kompromis". Několik jeho připomínky, ptát na totéž. Jako opakovací:

Kompromisu, podstatné jméno: střední státu mezi konfliktními názory nebo opatření na základě vzájemné koncese nebo modifikace

Hm, to je přesně to, co Windows 8 zní.

Jak Sinofsky popisuje, Windows 8 nabízí jak tradiční Windows zkušenosti, stejně jako nové metro, na jedno, protože oni viděli argumenty pro to, že oba způsoby. Takže se ... čekat na to ... ohrožen!

To je důležité, protože jen zřídka se takové kompromisy práci. Ano, každý chce mít své koláč a jíst to příliš. Ale někdy, když platnost Tato nerozhodnost v tvářích uživatelů, vystavujete se riziku, že dělat třetí možnost: ani jedno.

Jak Frederic Lardinois poznámky :

Otázkou samozřejmě je, zda Microsoft je poněkud zvláštní přístup k uživatelské rozhraní Windows 8 bude opravdu nabídnout to nejlepší z obou světů, nebo, pokud to bude jen nabízí dvě zcela odpojen zkušenosti. Microsoft tvrdí, že "Windows 8 sdružuje všechny síly a flexibility máte v počítači dnes možnost ponořit se do zkušenosti stylu Metro." Microsoft i Apple, i když se snažili tento stejný přístup k jejich oblíbeným médiím, zaměřený Media Centrum a Front Row zkušeností z minulosti a oba se nepodařilo přesvědčit uživatelům přepínat mezi těmito dvěma rozhraními.

Apple samozřejmě také má dvojí přístup s OS X Lion a IOS. Ale jsou zcela oddělené operační systémy, které nemají existovat vedle sebe na jednom rozděl

Žádné komentáře:

Okomentovat