čtvrtek 1. září 2011

Windows Phone 7 konektor 2,0 vkusu Mango, je nápadné debut v Mac App Store

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/31/windows-phone-7-connector-2-0-tastes-of-mango-makes-conspicuous/:
Microsoft je Windows Phone 7 Connector bude vždy zvědavý podivnost v obchodu App Mac . Koneckonců, je nástroj určený pouze pro ty, kteří používají OS X a Windows Mobile. Naštěstí Ballmer a společnost šli do krajnosti, aby tento hanebný unie, bezešvé je to možné, a jeho poslední verze přidává další podporu pro Mango zařízení a celou řadu nových funkcí. Mezi mix je možnost synchronizace s Aperture, import souborů pomocí drag-and-drop a přenos vyzvánění (i když to poslední funkce je pouze pro Windows Phone 7.5 uživatele). Najdete tu i lepší konverzi videa, rafinované zálohování a obnovení, a podpora pro dalších 13 jazyků. Hele, nikdo řekl, že je snadné vystoupit z davu, ale aspoň Microsoft učinil to jen o něco jednodušší.

[Díky, David]

Windows Phone 7 konektor 2,0 vkusu Mango, je nápadné debut v Mac App Store původně objevila na Engadget na st. 31 srpen 2011 23:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Mac App Store | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat