čtvrtek 1. září 2011

Sony Nová, E a S série walkmany dostat Music Unlimited Freebie

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/31/sonys-new-a-e-and-s-series-walkmans-to-get-music-unlimited-fr/:
Pro ty, které ještě snížila iFaithful přenosný přehrávač médií cesty, je tu vždy Walkman. Sony oficiálně představila aktualizace svého, S a E řada hráčů právě minulý měsíc a nyní plánuje rozdělovat bezplatnou zkušební verzi Music Unlimited vlastníkům NWZ-A860, S760BT a E460, když jdou do prodeje v září tohoto roku. Streamování, dříve známý jako Qriocity, s sebou přináší katalog více než 10 milionů skladeb a bude k dispozici zdarma po dobu 180 dnů, po které to bude probíhat, $ 3.99/mo pro základní servis a $ 9.99/mo na prémii nabídku. To by mohlo být příliš pozdě ve hře pro společnost zápasit zpět přenosné audio korunu, ale, hele, nemůžete za to může, že se snaží sladit MP3, hraní pot. Oficiální PR na vás čeká po přestávce.

Pokračovat ve čtení nového Sony, E a S série walkmany dostat Music Unlimited Freebie

Sony Nová, E a S série walkmany dostat Music Unlimited Freebie původně objevila na Engadget na st. 31 srpen 2011 17:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat