čtvrtek 1. září 2011

Film hoře změní váš iPad 2 do vážného video-dělat stroj

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/31/movie-mount-turns-your-ipad-2-into-a-serious-video-making-machin/:
Film hoře
Jsme si jisti, že je tu alespoň jedna osoba, která tam byla svědění střílet velké množství lodí plných videa s jejich iPad 2 . Možná, že i krátký film, nebo dva. Poté, co jsme poukázali na to, jak jsi blázen, možná doporučujeme hledat na stativu na zed případě , jako je film hoře Makayama je. Tento jednoduchý plastový rámeček dodává mnoho věcí, které začínající filmaře iPad mohl ocenit, včetně pár teplých bot pro připojení světel a mikrofonů, a držák pro objektivy, jen v případě, že jste raději širokoúhlé nebo tele záběry. Dokonce si můžete přepínat mezi konvertorů a vestavěné v jednom za chodu díky posuvné adaptéru. Film hora je k dispozici pro pre-order nyní 69,95 dolarů, přičemž první dodávky se začne dodávat v říjnu. Než vyrazíte, podívejte se na galerii níže, stejně jako video a PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení film hoře změní váš iPad 2 do vážného video-dělat stroj

Film hoře změní váš iPad 2 do vážného video-dělat stroj původně objevila na Engadget na st. 31 srpen 2011 18:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat