pondělí 1. srpna 2011

Best Buy uvádí Insignia spojené televizory s TiVo DVR-méně

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/01/best-buy-launches-insignia-connected-tvs-with-dvr-less-tivo/:
Přesně podle rozvrhu , v Best Buy oznámila, že je to dobré a je připraven k lodi dva Insignia značkové připojených televizorů s UI TiVo - minus celé DVR věc, která je. Tyto dva soubory 1080p, k dispozici ve 32 - a 42-palcové chutí, jsou přistání měsíce poté, co prodejce říkal , že se buddying s TiVo půjčit jeho uživatelské rozhraní - a jen to, že nejsou žádné známky, ty se budou hrát dobře s Premiere DVR a jejich multiroom přenos na startu - pro vyhledávání obsahu, ale i jen na to, do provozu snadno. Jak se dá očekávat, mohou lidé studoval těchto souborů dívat na filmy z Netflix, CinemaNow a YouTube, stejně jako stream z Pandora a Napster. Zaokrouhlení se seznam aplikací, jsou Facebook, Twitter, Photobucket a Chumby , s více přijít, Best Buy nám říká. Kromě snadný přístup k obsahu, příběh je, že UI hraje pěkný stávajících kabelových kobkách, aby byla jejich montáž snadná, i když osoba, která má dálkové nestane, má dlouhé sériové číslo na ruce. Podívejte se na 32-palcový čísla za $ 499, s 42-INCHER načtení 699 dolarů. Najděte plné PR a některé b-roll videa po přestávce, spolu s houfem praktické záběry toho, co by mělo být až příliš důvěrně známé rozhraní.

Pokračovat ve čtení Best Buy na trh Insignia spojené televizory s TiVo DVR-méně

Best Buy uvádí Insignia spojené televizory s TiVo DVR-méně původně objevila na Engadget na Po. 01.08.2011 00:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto |

Žádné komentáře:

Okomentovat