pondělí 1. srpna 2011

Sociální Broadcast Network

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cZl6xHq2Tuk/:

Každý den se snažím, a to média kol vidět, co se děje. Journal, The Times, TechCrunch a Twitter. Twitter je spotřebováno přes řadu agregátory, že jsem se otočit, hlavně pro vyřízení News.Me a něco Media newsletter, že ten chlap z MySpace produkuje.

Techmeme se mé hlasů přibližně jednou za den, v následujícím pořadí: pravém horním rohu pro nejnovější lámání, pravém dolním rohu vidět, co padá z okraje, pak rovnou do středu shluku, kde dva nebo tři příběhy trvalého pobytu, jestliže něco opravdu jumping. Obvykle jsem četl nahoře na jiných místech v té době.

Google + není na tomto seznamu, ale přesto. Hlavně proto, že nemám kliku na své základní hodnoty jako zpravodajský spoušť. Pokud jste Scoble, hodnota je zřejmé, jak on je nyní demonstrovat tím, měnit to na jeho blogu. Ale dříve nebo později služeb bude muset rozhodnout, co chce být, když vyroste - rozhovor náboj bez použití nářadí pro rychlé syntézu poznatků, sociální graf na výzvu Twitter (je to tam dostat rychle), nebo nějaká jiná věc možná výraznější než v současné době oceňují, stejně jako jen zástěrkou pro live streaming YouTube aka sociální vysílací sítě.

SBN zavoláme, že má všechny vyčleňuje na Gmail beta provozu. Uvedení do hospůdky na vrcholu jejich omezenému dosahu, i když sedmikráska připoutaný nebude strašit až do sítě Google proletí kolem bitů a páry žijí proudy přístup k API vložené připomínky proudy, jako ty, které používáme na sezení Gang Gillmor z FriendFeed API. 10 Hangouters je více než dost v souvislosti s live chat stovek, a API může být rozšířena, aby soustředných skupiny jmenují nebo mít mikrofon ze společného konzole.

To se bude vyvíjet tlak na Google, aby způsob pro Tweet stream, protože stejně jako agregátory Seesmic a ostatní budou mít stejný přístup k API a zároveň podnětem pro sloučení několika sociálních sítí. Facebook bude zvláštní roli mají co nabídnout tady, co s velkou váhu YouTube video podíl na trhu. Skype řešení je dlouhodobější strategii pro lezení na klasické 3 nebo 4 sítě chomáč s Apple / Twitter vyjednávání přístup ke AirPlay o to důležitější.

G + projektový manažer Bradley Horowitz buttonholed mě TechCrunch srpna hlavního strana říkat, že on si užil tento týden Gillmor Gang Live obsadil dříve, že odpoledne. Tým je aktivní přístup k interakci s uživateli, praktické zkoušky, je dobrá politika, ale také zdůrazňuje potřebu reagovat na kritiku, jako běduje Scoble se o kočárek a pád náchylné iPhone klienta. Je-li SBN je to tak skrytého prioritou Google (zejména v návaznosti na Google Wave TV / Buzz jako výkon), pak typy virových davy live streaming vyzve bude stanovení Scoble velké nestability na iOS povinné.

Poslední věc, G + potřebuje, je jít přímo na Twitteru (a Apple) v Android / iOS Shootout. Za prvé, že fouká obrovská díra v G + Social Graph i když je stále tvořit. Za druhé, vzhledem Facebook Microsoft vyvolané hloupostí o iPad klientovi, jaká část z 90% podílu na trhu, tablet chcete přijít. Jediná věc, G + HTML 5 na iPad má jít na to je to, že saje méně než HTML 5 na iPhone. SBN je iPad nativní pravděpodobnější.

V posledních několika týdnech ve Washingtonu, aby bylo jasné, že obě strany dohodly na vedení politické kampaně v reálném čase prostřednictvím sociálních. Živé lití směsi stejně dobře dnes stranou získávání finančních prostředků, ne-li víc, než když Obama běžel v tabulce od začátku s Iowa správní výbory. Republikáni si jasně uvědomit, že je třeba přizpůsobit své jednání tak, že podporuje v reálném čase sledovat, co se dnes zpravodajský cyklus Twitter. Kabelové sítě mohou nabízet nepřetržitě pokrytí, ale i politické feťáci, jako já kdysi naladit Twitter upozornění hit tlačit oznámení autobusu.

CNN vyskočil před minulý týden možnost vysílat živě t

Žádné komentáře:

Okomentovat