pondělí 1. srpna 2011

WD Scorpio Blue 9,5 mm 1TB pevný disk notebooku dostane srovnávány

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/31/wds-9-5mm-scorpio-blue-1tb-laptop-hard-drive-gets-benchmarked/:
V těchto dnech, je těžké se zbavit nutkání pop SSD do vašeho notebooku vedle, ale i když jste si s uvolněním potřebné mince, může být omezující výkon rozhodnutí dělat to zatraceně blízko nemožné, aby krysy balíček kousnout. Pro ty, montáž přímo do této kategorie, je tu Western Digital Nejnovější přenosný disk: 1TB 9,5 mm Scorpio Blue . Je to jeden z prvních v této Form Factor (rozuměj: ten, který vejde do téměř vše menší než Clevo) udeřit do 1TB milník a za pouhých 99 dolarů, to je skutečný obchod. Benchmarking guru po dobu Hot Hardware hodil ji přes obvyklé rukavici testů, postavit se proti Scorpio Black 500GB a 640GB Seagate Momentus. Jak jste si pravděpodobně očekávat, 1 TB spinner porazil v soutěži SiSoftware, ATTO a CrystalDiskMark testy, i když ne obrovské marže. Přesto, při výkonu do zářezu a zároveň se může pochlubit celou TB prostoru činí poněkud ne-nasnadě kapacity šílence, a můžete hit zdroj pro příval grafů ukazuje, jak moc.

WD Scorpio Blue 9,5 mm 1TB pevný disk notebooku dostane srovnávány původně objevila na Engadget na ne. 31 červenec 2011 21:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Hot Hardware | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat